Forbundet af Kirke-og kirkegårdsansattE
Her er du:
Forside >  Nyheder
Det er nu, du skal bede om lønforhandling
- 19/05/23

Det er nu, du skal bede om lønforhandling

Fristen for at søge lønforhøjelse er 1. august. Vi hjælper dig – se hvordan her.

Vi har alle sammen som gravere krav på en ordentlig løn for vores arbejde. Den generelle løn bliver forhandlet i overenskomsterne. Men derudover har du mulighed for at søge en individuel lønforhøjelse. Nogle kan ikke lide at tale om, at de vil have mere i løn, men jeg synes ikke, du skal holde dig tilbage.
 
Fristen for at søge lønforhøjelse er den 1. august hvert år. Det er derfor et godt tidspunkt her i maj at begynde på lønforhandlingen.
 
Du kan søge én gang om året, inden den 1. august. Hvis du får bevilget lønforhøjelse, vil den træde i kraft fra 1. januar næste år. Det er os, der forhandler lønforhøjelsen for dig.
 
Lønforventningssamtale
En mulighed er at bede om en lønforventningssamtale.
 
En lønforventningssamtale er ikke en egentlig lønforhandling. Men ved samtalen har du mulighed for at afstemme forventninger sammen med din leder, inden du søger lønforhøjelse.
 
Sådan søger du om mere i løn
Før vi kan forhandle lønnen for dig, skal vi bruge nogle oplysninger. For at søge om mere i løn skal du derfor udfylde et skema, som ligger på vores hjemmeside. Her ligger også en vejledning til, hvordan du udfylder skemaet. Du finder det her
 
Du er meget velkommen til at ringe til os og tale om niveau og typen af lønforhøjelsen. Vi har stor erfaring med lønforhandling og lønniveau. Og hovedparten af dem, der søger, får også bevilget en lønforhøjelse.
 
Hvis du har brug for hjælp til at udfylde selve ansøgningen, får du naturligvis også det af din tillidsrepræsentant eller sekretariatet.
 
Men husk, at sidste frist for at indsende skemaet er 1. august. Her kan du læse mere om, hvordan du søger lønforhøjelse
 
Har du brug for at kontakte os, så ring eller skriv til sekretariatet i fagforeningen. Telefonen er åben 9-15 på hverdage. Telefonnummeret er 75 34 17 77, og mailen er kontor@fakk.dk.

Vi forhandler lønnen for dig på baggrund af de oplysninger, du sender til os. 
Til top