Forbundet af Kirke-og kirkegårdsansattE
Her er du:
Forside >  Nyheder
Nyt fra Sampension
- 29/08/19

Nyt fra Sampension

Mange af livets store og små ændringer har indflydelse på privatøkonomien og dermed også medlemmernes pensionsopsparing og behov for forsikringsdækninger.
Hvis man for eksempel flytter sammen med kæresten, er der to om at dele fællesudgifterne. Det kan give luft til at sætte ekstra ind på pensionsordningen. En af de vigtige ting at få på plads er, hvordan man vil begunstige sin partner og eventuelle børn og delebørn.
"Vi opfordrer især til, at man taler med os, når man flytter sammen og ved køb og salg af bolig. Det er også en god idé at tjekke pensionsordningen ved familieforøgelse, og når man får nyt job eller bliver udnævnt. Det gælder om at sikre, at man sparer fornuftigt op i alle livets faser og samtidig sikrer sin partner ved dødsfald," siger Hellai Fazli, der er pensionsrådgiver hos Sampension.

Du og dine kolleger er velkomne til at ringe til en pensionsrådgiver på telefon 77 55 62 50.

Læs mere her

Der er penge at tjene for dem, som sparer op til pension i Sampension
Med årlige omkostninger på blot 0,5 pct. (ÅOP) ligger Sampension blandt de pensionsselskaber, hvor medlemmerne har de laveste omkostninger. Derfor går en større del af deres indbetalinger og afkast til at styrke opsparingen.
Det har især betydning i de kommende år, fordi der er udsigt til, at afkastet af investeringer bliver lavere. Forklaringen er blandt andet uroen på aktiemarkederne og risikoen for, at handelskonflikten mellem USA og Kina udvikler sig yderligere.
"Med udsigt til, at vi som pensionsopsparere skal vænne os til et lavere investeringsafkast i en årrække fremover, spiller omkostningerne en væsentlig rolle for, hvor meget der bliver at leve for som pensionist," siger Henrik Olejasz Larsen, der er investeringsdirektør i Sampension, Arkitekternes Pensionskasse, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger og ISP.
Henover sommeren har flere medier sammenlignet pensionsselskabernes omkostninger og igen vist, at Sampension har nogle af de laveste omkostninger.

Læs mere her

Du kan komme forrest i køen.
Sampension investerer i lejeboliger i flere danske byer. Senest har vi opført en ejendom i Roskilde med 121 moderne og bæredygtige lejligheder.
Som pensionskunde i Sampension har man ret til at komme foran i køen til Sampensions boliger.

Læs mere her 
Til top