15. jun. 2024

Tid til efteruddannelse? Tag på akademimodul i ledelse af bæredygtig udvikling

Kunne du tænke dig at blive dygtigere til at lede den grønne omstilling og bæredygtighed i overensstemmelse med folkekirkens mål? Så tjek dette akademimodul.

Uddannelse
Billede til nyheden Tid til efteruddannelse? Tag på akademimodul i ledelse af bæredygtig udvikling

Modulet er en del af uddannelsesforløbet Ledelse og bæredygtighed, en praksisnær og fleksibel lederuddannelse til ledelse gravere og kirkegårdsledere. Læs om forløbet her

Faget er et akademimodul, som bygger oven på AMU ’Faglig lederuddannelse for ledelse gravere/kirkegårdsledere’, og her bliver du dygtigere til at kunne lede denne grønne omstilling og bæredygtighed i overensstemmelse med folkekirkens mål.

Du vil få en overordnet forståelse af klodens tilstand og de lovkrav der sætter rammerne både i Danmark og i EU. Du vil blive udfordret på de ledelsesværdier, der er brug for i den grønne omstilling i folkekirken.

Med afsæt i dit arbejde og din arbejdsplads, får du hjælp til at sætte bæredygtighed på dagsordenen, samt at få lavet køreplaner for grøn omstilling og bæredygtighed i dit arbejde.

Du skal forvente at arbejde både teoretisk og praktisk, så du bagefter står meget længere fremme ift. ledelse af grøn omstilling.

Eksamen

Mundtlig eksamen kombineret med et praktisk produkt og disposition (maks. 2 sider). Dispositionen skal skitsere en problemstilling og i stikordsform angive det teoretiske grundlag for det praktiske produkt. Den mundtlige eksamen tager 30 minutter.

Pris

Pris pr. deltager er 7.500 kroner.

Der kan søges SVU og Omstillingsfond.

Omstillingsfonden giver den enkelte ufaglærte og faglærte mulighed for at få op til 10.000 kroner til deltagerbetaling til eftervidereuddannelse. Efter tilmelding sendes link til ansøgning om midler fra Omstillingsfonden.

SVU kan søges her

For yderligere oplysninger kontakt Marie Nørgaard Laursen, mail: mnla@ucl.dk eller på telefon: 4022 8748 eller Camilla Andersen, mail: caan@ucl.dk eller på telefon: 6543 4898.

Læs mere om forløbet her 

Med dette forløb får du blandt andet:

  • Viden om værdikædernes betydning i den grønne omstilling
  • Lovgivning og rammer for den grønne omstilling
  • Værktøjer til implementering af indsatser i bæredygtighed og grøn omstilling
  • Introduktion til de 17 verdensmål, samt en prioritering af indsats
  • Indsigt i arbejdspladsen omstilling til grøn og cirkulær økonom
  • Formidling af bæredygtighed til relevante målgrupper, fx til samarbejdspartnere og borgere

Relaterede nyheder