Forbundet af Kirke-og kirkegårdsansattE
Her er du:
Forside >  Nyheder
Vind bogen: Dengang vi var fugle
- 17/01/23

Vind bogen: Dengang vi var fugle.

Dengang vi var fugle er en magisk roman om arv, sorg og ung kærlighed. Bogen er Ayanna Lloyd Banwos debut-roman, og bogen er solgt til udgivelse i flere lande.
 
Dengang vi var fugle er både en kærlighedshistorie, en spøgelsesfortælling og en thriller. Bogen handler om Darwin, der er vokset op med sin mor i en lille flække i Trinidad. Da han fortæller hende, at han vil tage et job som graver på en kirkegård, vil hun ikke se ham igen. De er rastafarier og må ikke være i kontakt med de døde.
 
Samtidig ligger Yejides mor for døden i det store hus på bakken. En mor, som efterlader sig en arv, der følger kvinderne i familien: Magten til at tale med de døde. Kvinderne i Yejides familie nedstammer fra de sorte fugle, som flyver mod øst ved solnedgang med de dødes sjæle.
 
Da Yejide og Darwin møder hinanden på Port Angeles’ største og ældste kirkegård, folder et skæbnefællesskab sig ud. De har hver noget, den anden har brug for – og begge bærer de på en sorg og en frygt, men samtidig også en vilje til at gøre noget godt for andre og hinanden.
 
Ayanna Lloyd Banwo var på The Observers liste over de ti bedste debuterende romanforfattere i 2022.


 

Sådan deltager du i konkurrencen om at vinde bogen
Send en mail til Tina Juul, hvor du skriver Konkurrence i emnefeltet. I mailen svarer du på følgende spørgsmål:
Hvor møder hovedpersonerne Yejide og Darwin hinanden?
A: Et diskotek
B: En kirkegård
C: I toget

Og så skriver du dit navn, telefonnummer og privatadresse. Husk, at du skal være medlem af FAKK for at deltage. Du sender din mail til tina@fakk.dk senest 12. februar 2023. Vinderen får direkte besked. 
  
Til top