Forbundet af Kirke-og kirkegårdsansattE
Her er du:
Forside >  Nyheder
Introkursus den 14.10.2019 for nyansatte i Helsingør og Københavns Stifter
- 18/09/19

Introkursus den 14.10.2019 for nyansatte i Helsingør og Københavns Stifter

Den danske folkekirke er et særligt sted, der danner rammen om både kirkelige handlinger, kulturliv og frivilligt arbejde. Samtidig er folkekirken også en professionel arbejdsplads for tusindvis af ansatte indenfor mange faggrupper. Det er derfor kursets formål at give nyansatte en god og fælles forståelse for folkekirken som helhed.

Kurset er obligatorisk for alle, der efter den 1. maj 2018 er blevet ansat i sin første stilling i folkekirken med en ugentlig arbejdstid på mere end 8 timer. Da kurset er en hel arbejdsdag, kan det ikke kombineres med tjeneste samme dag. Der vil under det sidste punkt på programmet være evaluering og efterfølgende udlevering af deltagerbevis.

Praktiske oplysninger
Tilmelding

Tilmelding skal ske via din arbejdsgiver senest tirsdag den 10.  2019. Du vil ca. 14 dage før kurset modtage en bekræftelse på din deltagelse.

Betaling
Deltagelse i kurset er gratis. Der er fuld forplejning hele dagen. Har du særlige hensyn, der skal tages til forplejningen, bedes du oplyse dette ved tilmelding, og vi vil forsøge, om vi kan efterkomme dem.
Din løn og udgiften til transport betales af arbejdsgiveren.

Transport til kursusstedet og parkering
Bus, tog og metro til/fra Nørreport Station.
Parkeringsforholdene i indre by kan være vanskelig.
 
Afbud
Afbud bedes meddelt så tidligt som muligt, da der muligvis er oprettet en venteliste.
Afbud skal meddeles til din arbejdsgiver samt til Hanne Soelberg, Helsingør Stift tlf. nr. 49 21 35 00 eller på kmhel@km.dk.

Deltagerbevis
Deltagerbevis vil blive udleveret samme dag efter evalueringen.

Kursussekretariat
Spørgsmål vedr. kursets afholdelse kan rettes til Hanne Soelberg, Helsingør Stift tlf. nr. 49 21 35 00 eller på kmhel@km.dk.

Hent program og transportoplysninger her 
Til top