Forbundet af Kirke-og kirkegårdsansattE
Her er du:
Forside >  Nyheder
Nyt fra Sampension
- 27/03/19

Sampension sidder klar med rådgivning

Når vi på søndag den 31. marts 2019 går over til sommertid, holder vi ekstra åbent på telefonerne mellem kl. 10-14. Det er en god anledning til at tjekke, om man kan få mere ud af sine opsparinger.

Tryghed og rådgivning går hånd i hånd, hvilket giver anledning til at se på mulighederne for at gøre pensionen mere værd – du skal bare ringe på 77 55 62 50.

Betal mindre for det samme
Har man flere pensionsopsparinger, så betaler man også administrationsomkostninger flere steder.

Kunderne i Arkitekternes Pensionskasse, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger og Sampension har glæde af nogle af branchens absolut laveste omkostninger. Samler man flere ordninger hos os, så betaler man kun omkostninger ét sted.

På søndag kan vi hjælpe med en vurdering af, om de bør samle opsparingerne hos os, så endnu flere penge går til opsparing.

Kan opsparingen opfylde drømmen som pensionist?
Er man usikker på, om pensionsopsparingen er tilpas stor til at sikre den ønskede levestandard som pensionist, så hjælper vi med en individuel beregning og afklaring.

Skal der mere ind på pensionen, kan man aftale, at der indbetales et ekstra beløb hver måned. Se her hvor meget 500 kr. ekstra om måneden kan vokse til den dag, man går på pension.

Det er også muligt at indbetale et engangsbeløb – en mulighed mange benytter sig af, når der udbetales overskydende skat.
 
Vi tager ansvar for en bæredygtig udvikling
Vidste du, at Sampension-fællesskabet har investeringer for omkring 4,5 mia. kr. i skov og for 2 mia. kr. i løsninger inden for vedvarende energi og grønne energiformer?

Og at vi senest har købt bæredygtige obligationer for 90 mio. kr. i den befolkningstætte tyske delstat Nordrhein-Westfalen?

Sampensions, Arkitekternes Pensionskasses og Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlægers politikker for ansvarlige investeringer bygger både på hensynet til at sikre kunder og medlemmer høje afkast samt på hensynet til ansvarlighed.

Vi mener, at disse hensyn går hånd i hånd. Vi tror på, at vejen til at skabe værdi for kunder og medlemmer kan gå via investeringer med respekt for miljø, mennesker og internationalt anerkendte konventioner.

Læs mere om vores arbejde med ansvarlige investeringer på sampension.dk, arkitektpension.dk og pjdpension.dk. 
Til top