Forbundet af Kirke-og kirkegårdsansattE
Her er du:
Forside >  Links

​Nyttige links​

Bliv medlem

​​
​​​​​ Vores A-kasse er Min A-k​asse. Klik på linket for at komme direkte over på deres hjemmeside. Her kan du hente oplysninger om hvad det koster at være medlem af vores A-kasse, hvilke ydelser du er berettiget til, hvordan du skal forholde dig hvis du bliver ledig eller tænker på at gå på efterløn.
Der er også de sidste nyheder omkring a-kasse spørgsmål samt diverse pjecer.
Her kan du læse om Serviceforbundet og de tilsluttede landssammenslutninger med godt 18.000 medlemmer.
​​ De overenskomstansatte gravere er omfattet af pensionsordningen i SAMPENSION for overenskomstansatte under Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område.

Sampension er et kundeejet arbejdsmarkedspensions-selskab, der også tilbyder firmapensioner på kommercielle vilkår. Vores vigtigste opgave er at sikre vores kunder de bedst mulige pensioner. Derfor har vi fokus på det, som gør pensionsordningerne mere værd – lave omkostninger, gode afkast, fleksible produkter og kompetent kundeservice.

​Få svar på spørgsmål. og læs mere på sampension.dk
​​​ Folkekirkens ArbejdsmiljøRådgivning.

Alle har medansvar for et godt arbejdsmiljø. Temasiderne om arbejdsmiljø er derfor for alle, der arbejder for folkekirken, uanset om du er medarbejder, menighedsrådsmedlem eller medlem af arbejdsmiljøorganisationen på din arbejdsplads.
 
Folkekirkens Arbejdsmiljørådgivning
Tlf.: 61221781
Telefontid: kl. 9-14. Lukket onsdag.
E-mail: far@km.dk
De tjenestemandsansatte gravere og kirkegårdsledere er omfattet af TJENESTEMANDSPENSION.

tjenestemandspension.dk kan du se din tjenestemandspension og foretage beregninger ved pensionering på grund af fx alder og sygdom. Du kan også beregne ægtefællepension og børnepension.

Du har også her mulighed for at foretage en simuleret beregning af din pension ved fx ændret skalatrin og beskæftigelsesgrad.
PensionsInfo er en forening og et samarbejde mellem alle danske banker, sparekasser, pensionskasser, LD, Moderniseringsstyrelsen (Statens tjenestemænd) og pensions- og forsikringsselskaber.

PensionsInfo foretager ikke beregninger, men formidler alene de data, som leveres af leverandørerne.

Få overblik over udbetalinger og dækninger ved
pension, sygdom og død.
Forbrugsforeningen
​Forbrugsforeningen er Danmarks største indkøbsforening med 300.000 kortholdere fordelt på over 225.000 medlemsfamilier, og er Danmarks største indenlandske betalingskort i de tilknyttede forretninger, næstefter dankortet.

Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Vi dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.
Så sparer du penge og optjener bonus – hver dag året rundt!
Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Er du medlem af Fakk kan du også blive medlem af forbrugsforeningen, da Fakk et af de fagforbund, der står bag Forbrugsforeningen.
Er du efterlønsmodtager eller pensionist, men har været medlem af et af Fakk op til, at du er stoppet, kan du også blive medlem.

Meld dig ind i Forbrugsforeningen med NemID, du udfylder blot indmeldelsesformularen. Efter ca. 10 dage får du dit betalingskort og pinkode. Prisen er kun kr. 132,- om året, til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet. Bliv medlem her eller læs mere på http://www.forbrugsforeningen.dk/

Tjenestemændenes Låneforening
Tjenestemændenes Låneforening er etableret i 1907, og foreningen er for medlemmer af organisationer og fagforeninger. Der i blandt medlemmer af Fakk.
Det højeste beløb man kan låne er 50% af den faste årsløn. Det vil sige den faste løn og de tillæg som er fast hver måned kan indgå i beregningen af lånets størrelse.
Kirkeministeriet
Kirkeministeriets hjemmeside giver adgang til retsregler, oplysninger om hvem der sidder i forskellige udvalg, de seneste bekendtgørelser og cirkulærer.
Du kan også slå op i "Sogneportalen" og se hvem der sidder i alle landets menighedsråd, hvem der er formand, præst og i mange tilfælde også hvem der er graver/kirkegårdsleder i det pågældende sogn.

 
OAO- Offentlige Ansattes Organisationer er den hovedorganisation vi er medlem af. Det er dem der bla. a. forhandler med finansministeren om vores løn.
På OAO's hjemmeside finder du nyheder om disse forhandlinger, samt oplysninger om løn og pension.
Siden indeholder ligeledes diverse pressemeddelelser.
 
Økonomistyrelsen
Økonomistyrelsen samler Finansministeriets arbejde med økonomistyring, overenskomster og ledelse i staten.
​Læs love, bekendtgørelser, cirkulærer og andre regelsæt, der gælder for ansatte i staten.
 
Folkekirkenspersonale.dk
Alt samlet på ét websted.
Kirkeministeriet har samlet de fleste relevante informationer omkring løn, ansættelse, arbejdsmiljø og uddannelse på denne side. Informationerne kommer bl.a. fra de tidligere udgaver af www.kirkeuddannelse.dk  og www.folkekirkenspersonale.dk. Fra siden er der i øvrigt let adgang til ministeriets andre sider: altomkirkegaarde.dk  og tilgaengelighed.km.dk

Folkekirkenspersonale.dk er rettet mod både arbejdstagersiden og arbejdsgiversiden, d.v.s. mod både ansatte, faglige organisationer, menighedsråd, kontaktpersoner og stifter.

 
Danmarks Kirketjenerforening
​​Vores samarbejdspartner om Sekretariatet i Sdr. Omme.                                                 ​
Kompetencecekretariatet
Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters fælles sekretariat for kompetenceudvikling.
Sekretariatets hovedopgaver er at:
- Rådgive statslige arbejdspladser om strategisk og systematisk kompetenceudvikling.
- Rådgive om mulighed for at opnå økonomisk støtte.
- Opsamle og formidle erfaringer med kompetenceudvikling på statens arbejdspladser.
- Administrere parternes fonde og betjene udvalg.
Alle danske hjemmesider skal oplyse om EU-kommisionens online klageportal.
Hvis du har en klage over en ydelse eller vare købt hos os, kan den indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
For forbrugere, der er beboende i et andet EU-land, kan EU-Kommisionens online klageportal benyttes. Klage indgives via http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontor@fakk.
Til top